A change of scenery …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… is the best therapy <3

Idag er dagen hvor mit liv ændrer sig .. Ihvertfald i forhold til min bolig situation! Fra idag bliver jeg nemlig en af dem som bor i en lækker lejlighed på Frederiksberg. Jeg skal sige pænt farvel til mit værelse, min roomie og mit liv på Nørrebro og dermed sige goddag til mit nye værelse, mine nye roomie og et helt nyt liv på Frederiksberg. Jeg skal bo sammen med en ung mand, for første gang i mange mange år (spændende!), og jeg skal bo i (efter min mening) den smukkeste del af København. Jeg glæder mig rigtig meget til at have Frederiksberg have tæt på, at have andre spisesteder end shawarma barer i nærheden, og jeg glæder mig til den super smukke atmosfære som Frederiksberg er kendt for.

FullSizeRender (91)

Jeg flyttede til Nørrebro i marts sidste år, og jeg har elsket at bo derude. Jeg har lært at Nørrebro slet ikke er så farlig som medierne nogle gange får det til at lyde. Jo, det bliver da dejligt ikke at skulle læse om diverse voldshændelser i mit nærområde, men på den anden side sker disse ting jo desværre over hele byen. Jeg har lært at det ikke er farligt at gå alene hjem ad Nørrebrogade om natten, fordi der altid er liv, og fordi størstedelen af dem smiler til en. Jeg kommer allermest til at savne min altan, som har dannet rammerne om nogle rigtig dejlige aftener med venner!

Jeg glæder mig til at starte på en frisk, få skiftet scenen ud, og til at gå nye oplevelser i møde. Sommeren bliver en af de bedste i lang tid, det er jeg på ingen måde i tvivl om, for med så smukke omgivelser kan det vidst ikke gå helt galt, vel?

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *