All by myself …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… Jeg elsker at være helt alene i de her dage !

En af de gode ting ved at rejse alene er, at man er ret sikker på at man ikke ender med at være ude det halve af natten, og dermed kan stå tidligt op, frisk og veludhvilet. Det var netop hvad jeg gjorde idag. Op kl. 7.30, så jeg kunne få den lækre friske morgenmad på hotellet, inden de øvrige gæster kom til. Det betød også, at jeg kunne placere mig selv hvor jeg ville på stranden, igen, inden de øvrige gæster kom.

Jeg har idag ligget på stranden fra 10-14.30, hvorefter jeg var nødt til at søge skygge på terrassen, da jeg var ved at dø af varme (37grader er temmelig hårdt for kroppen)! En god og solid frokost fra den lokale Coco Loco og tilbage på stranden kl. 17!

image

Jeg var lige oppe på taget af hotellet i aftes, som jeg havde fået at vide havde en lille pool og en dejlig udsigt. Og ja, de havde sgu ret. Se lige en udsigt deroppe fra!!

Forresten en Big up til 3, for at stille gratis roamingen til rådighed på hele min ferie!

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *