Confessions ..

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… ærlighed kommer man længst med, uanset hvor ondt den gør !

IMG_6529

I de sidste par dage har jeg måtte tilstå nogle ting overfor mig selv og mine følelser. Det er ikke altid lige sjovt, og når man ufrivilligt involverer andre, bliver det rigtig hårdt.

Sandheden er at jeg længe har gået med en følelse af ikke at høre til. Længe har jeg troet at det var omverdenen og det miljø jeg befandt i, som var skyld i dette. Nattelivet f.eks har været en væsentlig faktor de sidste par år .. Den branche jeg befinder mig i er også en kæmpe faktor i min opfattelse.. De mennesker jeg omgiver mig med betyder også utroligt meget i det her sammenhæng .. Men jeg har endelig fundet kernen, og det åbnede en helt ny verden for mig ..

I virkeligheden er det mit personlige syn på mig selv og min omverden den er gal med. Længe har jeg været af den opfattelse at min omverden har en bestemt opfattelse af mig, og at denne var den rigtige . Men det betyder ikke at jeg nødvendigvis behøver at være enig i denne. Faktisk bliver jeg ind imellem frastødt af den opfattelse andre har af mig, når de første gang møder mig. Men jeg har indset at det eneste der betyder noget er hvordan jeg opfatter mig selv, og jeg kan stå ved hver enkelt beslutning jeg tager. Hvis jeg hver dag kan gå i seng, vel vidende om at alt hvad jeg har foretaget mig i løbet af dagen, var noget som gjorde mig glad og jeg gjorde det af lyst, så tror jeg at det kan lykkedes at ændre min selvopfattelse.

IMG_1354

Jeg har indset at min omverden er accessories jeg styler mit liv med, men hvis grundformen ikke fungerer, bliver resultatet aldrig brugbart!

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *