EVENT #HAIRWERK

posted by: Michelle Sun

No Comments »

I torsdags deltog jeg i et lille hyggeligt event hos salon Hairwerk på Teglgårdsstræde i København. Som bekendt er det her jeg får lavet mine negle, hos deres dygtige negleteknikker Natasja Lange.

Da jeg ankom til eventet var der linet meget fint op med diverse kolde forfriskninger, som var yderst populære, med hedebølgen skyllende ind over Danmark. Dertil var der selvfølgelig også lidt lækkert til sulten! Det skal jo også til (;

FullSizeRender (99)

 Til eventet var der åbnet op for gratis prøvning af diverse services som salonen tilbyder. Frisør Maddie tilbød gæsterne at få stylet hår med salonens bedste produkter, og Natasja tilbød prøvemakeupper til de nysgerrige besøgende.

FullSizeRender (98)
FullSizeRender (97)Der blev snakket hår, negle, makeup, styling og alt andet som hører beauty universet til og det er det jeg elsker ved den her salon! Der er rigtig mange variationer og muligheder hos Hairwerk og det gør, at kunder har muligheden for at få alle deres beauty services fra den samme salon, i stedet for at farer byen rundt! Alle de ansatte er super skarpe til det de laver og det gør at man føler sig meget tryg i deres selskab.

Jeg glæder mig allerede til at skulle tilbage om en måneds tid, og selvfølgelig til at prøve mine nye lækre styling produkter fra L’Oreal Professionel, som havde sponsoreret goodiebags! <3

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *