Hold øje med …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… Arne !

Hvem &%n*€^er Arne tænker du så?

Han er den unge mand bag en sprit ny EP kaldet “At starte et sted”, og det er præcis hvad han har gjort. Jeg har kendt ham næsten hele mit liv. Han har altid været typen som kunne charme sig til meget og som forfulgte sine drømme og gode ideer. Jeg bed især mærke i hans musikalske talent for måske 15 år siden (wow, der følte jeg mig lige gammel et øjeblik!), hvor han fik slået fast at hans stemme er noget helt specielt og at han bestemt har noget at have sin charme i!

IMG_7027

På EP’en som indeholder 5 numre, som alle er skrevet og sunget af manden selv, bliver man taget på en lille rejse igennem Arne’s livssyn. Jeg fik med det samme en association til Rasmus Nøhr og især Thomas Buttenschøn da jeg lyttede til den nyindspillede lommefilosofi, fremført med en ømhed og ærlighed som kun kommer fra ægte følelser. I mine øjne ihvertfald. Der diskuteres kærlighed, politik og hverdagstanker.

Jeg er ret sikker på at vi nok skal komme til at høre mere fra Arne snart, og jeg glæder mig .. For mig er det nemlig super vigtigt at vi i Danmark støtter vores undergrundskunstnere, som bare ønsker at fortælle deres historie igennem deres musik. Er jeg den eneste med den holdning ?

Tag et smut ind på Facebook og følg ham på – > ARNEMUSIK !

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *