Hvorfor ringer vi ikke bare ?

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… i stedet for at sende en sms, eller måske slet ikke at give besked – når i vil aflyse en aftale af whatever reason? De fleste af os har vidst set det afsnit af Sex and the City, hvor Carrie bliver dumpet af Berger på en post-it. Og vi har vel også i en eller anden grad allesammen oplevet en lignende situation.
Skærmbillede 2015-06-03 kl. 09.36.56

Igår var jeg vidne til et klassisk dating scenarie, hvis man altså vælger at date de københavnske mænd vel at mærke. Min søde veninde havde en date med en ung københavner, som længe har ville invitere hende ud. Det får han så taget sig sammen til, og de skal mødes kl. 18. I mine øjne, hvis en fyr inviterer, så forventer jeg også at han selv har reserveret bord, eller hvad der nu skal gøres. Det samme gælder selvfølgelig hvis det er pigen der har inviteret (: Kl. 16 er der endnu ikke lyd fra ham om hvor de skal mødes, eller om hvad der skal ske videre. Igen kl. 17, er der stadig intet nyt, og min veninde vælger kl. 1730 at aflyse, da han stadig ikke har givet lyd om planen.

Jeg tror jeg havde gjort det samme. Det handler her ikke om at være en kælling, eller at være “for god til ham”, men det handler om at der er blevet lavet en aftale, og den ene har bolden på sin side, i det her tilfælde fyren. Når han ikke leverer, så kan man som pige blive i tvivl om det så er det eneste han slacker med? Det er ikke til at vide, men når han ikke engang kan tage telefonen og ringe og evt. forklare hvorfor tingene ikke lige gik som planlagt, ja så står jeg ihvertfald af. Og det gjorde min veninde også.

Så hvorfor er det så svært for os Københavnere at tage telefonen og ringe? Hvorfor skal alt kommunikation foregå gennem sms, Snapchat, Messenger osv. Jeg tror det er vores mentalitet her i byen. Vi er meget stolte, og vil gøre alt for at undgå at vise sårbarhed eller følelser. Men ødelægger vi det i virkeligheden så ikke bare for os selv og hinanden? Det er min overbevisning .. og øv hvor er det egentlig ærgerligt!

Ha’ en dejlig dag, mød hinanden, udveksl telefonnumre og RING til hinanden ! og nyd Distortion de næste par dage ! :-*

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *