København …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… måske byen med det mest sociale byliv <3

Hvis man googler “Copenhagen” kommer der uendeligt med billeder op af Tivoli, Nyhavn, Borgen, Strøget, Operaen osv. så jeg tænker at det må være sådan turisterne ser os og vores lille by. Hvis man derimod spørger den enkelte københavner hvordan man bedst beskriver vores lille by, udover et hav af cykler, så svarer de fleste Kanalerne, Dronning Louises Bro, Søerne, Haverne og alle de andre “gratis” opholdssteder som pryder byen, med en øl i hånden. :)

FullSizeRender (90)

Distortion look – Above Copenhagen T m. sort rullekrave, vintage løs blazer, NYC cap, Raybans og Hawaii Adidas <3

I mine øjne er København et sted som er meget trygt og man derfor uden problemer sørger for at udnytte enhver solstråle som trænger igennem skyerne. Personligt går jeg i hi om vinteren og synes egentlig at København er et møg sted at være ( !! sorry ) men til gengæld, så snart solen skinner, er København et tilsvarende fantastisk sted at være. Se bare på Distortion i den forgangne uge .. Vejret var med os, og mere skal der ikke til for at folk bevæger sig udenfor med en øl i den ene hånd og slænget i den anden. Ligesom mange i byen elsker jeg også de “gratis” opholdssteder. Jeg skal flytte til Frederiksberg lige om lidt, og lejligheden ligger kort fra Frb. have, som jeg forudser bliver mit nye opholdssteder på solrige dage!

Idag er dagen før en eksamen for mig, og mange andre. Så jeg må nøjes med altanen idag, og glæde mig til at kunne nyde vejret i næste uge! God søndag derude :-*

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *