Late night workout …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… is the best kind !

IMG_6836

Ih hvor kommer jeg til at savne det her FitnessWorld center, når jeg på tirsdag flytter fra Nørrebro til Frederiksberg. Både fordi der er så sindsygt meget plads, men også fordi de har virkelig gode åbningstider! Det er perfekt til mig, som helst vil træne meget tidligt, eller som det sidste på dagen. Forleden aften var jeg helt alene på hele 1. salen, og det giver altså virkelig mulighed for at få en varieret træning, når hele rummet er til rådighed på en gang! JA TAK!

Fra på tirsdag hedder mit nye center Frb. Svømmehal og alternativt Forum, til de sene aftener. Så hvis nogen kan anbefale gode hold/instruktører osv. i de centrer, let me know!

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *