Sidste aften …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… Så er det tilbage til kolde København!

Fire skønne dage er gået og på femte dagen vender jeg næsen hjemad. Ikke at jeg har vanvittigt meget lyst, men virkeligheden kalder! Det har været nogle fantastiske dage og jeg har haft en masse tid for mig selv, men også haft tid til at se nogle gode mennesker! Det er blevet til en masse cocktails og endda en tur i bowlinghallen med min skønne ven Howard. En rigtig dejlig måde at catche op og indse at nogle venner er for livet, også selvom vi bliver ældre og bor i forskellige lande! Jeg blev lige fanget her i vores stærkmands konkurrence !! Haha ! Flåååt !

image

Jeg tror aldrig at jeg bliver træt af at besøge Albir! Her er alt hvad hjertet begærer og de varme temperaturer hjælper bestemt også på det! Man kan være voksen og gå på cocktail bar og fine restauranter, og man gå i arkaden i Benidorm og opføre sig som en på 10 år, det hele med en 5km. Radius 😀

Jeg er så glad for livet i de her dage, fordi jeg hver gang jeg kommer hertil, husker at vi selv er herre over hvordan vi ønsker at vores liv skal forme sig!

Jeg smutter ud i lufthavnen nu, og sætter kursen imod DK!

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *