Tiden flyver …

posted by: Michelle Sun

No Comments »

… når man har det godt!

De sidste par uger har været fyldt op med skønne oplevelser og nye bekendtskaber. Samtidig med det har det lykkedes mig at kæmpe mig igennem 3 mundtlige eksamener, og undgå at dumpe, yay! Det betyder at jeg kun har to fag tilbage, og dermed er færdig til Januar 2016!! Endelig!!

IMG_6614

Selvom jeg de sidste par år har været inkarneret single, har jeg på det sidste kastet mig ud på dating markedet alligevel, på trods af frygten for endnu en gang at blive såret. For nylig lykkedes det mig dog at finde et stk. mand, som indtil videre, hverken er overdrevet dominerende eller usikker .. det er nemlig typisk den type jeg tiltrækker. Ham her faktisk indtil videre “one of the good guys” .. Så bum bum, hvor det ender henne er ikke til at vide ? I’ll let you know ..

Sommeren står for døren, lidt sent på året, men okay .. Jeg glæder mig helt vildt til at kunne rende rundt i sommerkjoler, nederdele og croptops, som vidst beskriver min sommergarderobe ret fint, kombineret med sneakers og et enkelt par sandaler.

Jeg er tilbage på bloggen dagligt, og glæder mig til at dele sommeren med jer <3

… xoxo

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *